ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει ο Αύγουστος Κορτώ ότι πολιτεύεται με το Ποτάμι

διαψεύδει-ο-αύγουστος-κορτώ-ότι-πολιτ-240908

Διαψεύδει ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ότι θα πολιτευθεί με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Σε ανάρτησή του στο Facebook γράφει: «Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος – ταγμένος – σε δύο μόνο πράγματα σ’ αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο».

Συγκεκριμένα γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

»Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου – αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού – με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου.

»Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω.

»Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος – ταγμένος – σε δύο μόνο πράγματα σ’ αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο»

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου