ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά σε αποθήκες της Creta Farm στο Ρέθυμνο

πυρκαγιά-σε-αποθήκες-της-creta-farm-στο-ρέθυμν-259618

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής στις αποθήκες του εργοστασίου της Creta Farm στο Ρέθυμνο Κρήτης. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής έχει σπεύσει στο σημείο και δίνει μάχη με τις φλόγες. Δύο αποθήκες έχουν ήδη καταστραφεί ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά που καίει τις εγκαταστάσεις της αλαντοβιομηχανίας στην περιοχή του Λατζιμά ξέσπασε στις 15.05 το μεσημέρι και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ οι καπνοί είναι ορατοί από την πόλη του Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα στο χώρο επιχειρούν 19 υδροφόρα οχήματα της πυροσβεστικής, δύο βραχιονοφόρα και μία υδροφόρα του δήμου Ρεθύμνου με την ταυτόχρονη παρουσία 38 πυροσβεστών.

Οι αποθήκες έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές χωρίς όμως να έχει κινδυνεύσει κάποιος από τους εργαζόμενους, ούτε έχουν απειληθεί από την πυρκαγιά οι κατοικίες που βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από τις αποθήκες του εργοστασίου.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της εκδήλωσης της φωτιάς, ενώ εργαζόμενοι του εργοστασίου της Creta Farm βρίσκονται και οι ίδιοι στο σημείο της καταστροφής.

Cretalive.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου