ΕΛΛΑΔΑ

«Οικογενειακά» πίσω από την τραγωδία της Ιεράπετρας!

οικογενειακά-πίσω-από-την-τραγωδία-263747

«Μουδιασμένη» παραμένει η κοινωνία της Ιεράπετρας από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο διαμέρισμα της οδού Μπαριτάκη.

Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απίστευτη αιματοχυσία με τους τρεις νεκρούς. Ποιο ήταν το κίνητρο που «όπλισε» το χέρι του 54χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος εκτέλεσε τον πατέρα και την αδελφή του και στην συνέχεια τίναξε τα μυαλά του με μία κυνηγετική καραμπίνα. Στο σπίτι της τραγωδίας βρέθηκε και ένα πιστόλι, το οποίο φέρεται να ήταν το φονικό όπλο για τα δύο θύματα.

Πληροφορίες που δεν έχουν ωστόσο διασταυρωθεί αναφέρουν ως πιθανό κίνητρο του μακελειού τις περιουσιακές διαφορές. Αστυνομικοί πιστεύουν ότι προηγήθηκε κάποιο οικογενειακό επεισόδιο που «θόλωσε» τον 54χρονο και εκτέλεσε τον 75χρονο πατέρα του και την 43χρονη αδελφή του.

Κρίσιμη θεωρείται η μαρτυρία του συνταξιούχου αστυνομικού στον οποίο έστειλε λίγο νωρίτερα το μήνυμα για την διαθήκη που άφηνε, ζητώντας να κάνει ό,τι ανέφερε. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο εκπαιδευτής του 54χρονου στην σκοποβολή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας αφήνει τα χρήματα που είχε στην τράπεζα στον σκοπευτικό όμιλο Ιεράπετρας.

Η τραγική μάνα

Την ίδια ώρα συγκλονίζει το δράμα της ηλικιωμένης μητέρας, η οποία επιστρέφοντας από την εκκλησία, βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο φρικτό θέαμα, τον άνδρα και τα παιδιά της νεκρά. Αστυνομικοί περιέγραψαν σοκαρισμένοι το αιματοβαμμένο σκηνικό μέσα στο σπίτι, κάνοντας λόγο για λουτρό αίματος.
Τα ουρλιαχτά της ηλικιωμένης κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς, όμως δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Όπως ανέφεραν στο Cretalive, η γυναίκα αυτή έχει χάσει ένα ακόμα παιδί. Πριν καλά-καλά συνέλθει, καλείται να θάψει τον άνδρα της και δύο ακόμα παιδιά. «Με τι σθένος θα ζήσει αυτή η γυναίκα. Πώς θα κάνει κουράγιο» σχολιάζουν. Μοναδικό στήριγμα της πια το στερνοπούλι της που ζει όμως εκτός Κρήτης.

Σχετικά άρθρα:Φαρμακοποιός ηλικίας 54χρονων σκότωσε την αδελφή του και τον πατέρα του και αυτοκτόνησε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου