ΕΛΛΑΔΑ

Βοθρολύματα: Εξαλλος ο Νίκος Δήμου μιλά για διαστρέβλωση όσων είπε και πειραγμένο βίντεο

βοθρολύματα-εξαλλος-ο-νίκος-δήμου-μιλ-264772

Για στρέβλωση όσων είπε σε τηλεοπτική εκπομπή μιλάει ο Νίκος Δήμου, εξηγώντας ότι δεν αναφέρθηκε σε χρηματοδότηση του Ποταμιού από το εξωτερικό. Μάλιστα, το σχετικό σημείωμά του φέρνει τον εύγλωττο τίτλο «Βοθρολύματα»

Γράφει μεταξύ άλλων στο protagon:

«Το ότι η πολιτική στην Ελλάδα είναι μία βρώμικη υπόθεση, είναι γνωστό. Γι’ αυτό και ελάχιστοι σοβαροί άνθρωποι τολμούν να «κατέβουν» (το ρήμα είναι χαρακτηριστικό) στον πολιτικό στίβο. Δεν αναφέρομαι τόσο στην διαφθορά και την συναλλαγή, αλλά στο γεγονός ότι από την στιγμή που θα εμφανιστείς, θα σε υποδεχθούν οι διαφωνούντες με λάσπη και λύματα.

Παρόλο που η διαφωνία τους είναι με τις απόψεις σου, δεν πρόκειται ούτε ένα λεπτό να ασχοληθούν με αυτές. Θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με το άτομό σου. Θα σε βρίσουν χυδαία, θα σου προσάψουν ιδιότητες που δεν έχεις. Θα βάλουν στο στόμα σου πράγματα που δεν είπες και θα διαστρεβλώσουν όσα είπες, μέχρι που να μην καταλαβαίνεις πια σε τι αναφέρονται. ( Έτσι, ενώ εγώ μίλησα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για διακρατική χρηματοδότηση ταχύρρυθμων προγραμμάτων επιμόρφωσης, οι καλοθελητές την μετέτρεψαν σε …χρηματοδότηση κόμματος από το εξωτερικό! Κυκλοφορεί και πειραγμένο βίντεο. Όποιος θέλει να ακούσει τι ακριβώς είπα, ας πάει στο YouTube.

Έλεγα πως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, ότι οι νεότερες γενιές θα μπορούν να κάνουν ένα στοιχειώδη διάλογο, ότι δεν θα πνίγεται κάθε ίχνος λογικής μέσα σε βρισιές και συκοφαντίες. Μάταιες προσδοκίες. Αντίθετα, τα πράγματα μάλλον χειροτερεύουν. Τώρα, με τα social media, ο στίβος είναι ανοιχτός και απέραντος…».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου