ΕΛΛΑΔΑ

Τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις από τον Β. Μαρινάκη

τις-επόμενες-μέρες-οι-αποφάσεις-από-το-285464

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών και σίγουρα πριν από το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης να ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις σε σχέση με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ο ίδιος το αξίωμα του δημάρχου Πειραιά.

Οι φήμες, που υπήρχαν τις τελευταίες εβδομάδες, έγιναν ξαφνικά πληροφορίες που δεν διαψεύδονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία, ενώ στενοί του συνεργάτες επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Μαρινάκης δέχεται εισηγήσεις από εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και της Εκκλησίας να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με τα ίδια πρόσωπα, τον επιχειρηματία πλησίασαν πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασ. Κορκίδης, αλλά και ο μητροπολίτης Περαία κ. Σεραφείμ και του μίλησαν γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν απέρριψε την πρόταση και επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού προηγουμένως σταθμίσει όλα τα δεδομένα και κυρίως τις υποχρεώσεις του στην εταιρεία του και στον Ολυμπιακό.

Η κόντρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ανοιχτή αντιπαράθεση με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Βασ. Μιχαλολιάκο και κατά το παρελθόν υπήρξαν προσπάθειες να διεκδικήσει τον δήμο ο κ. Γ. Μώραλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, αλλά τελικά εκείνος δεν απεδέχθη την πρόταση.

Στη συνέχεια βολιδοσκοπήθηκε ο γιος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παν. Μελά, Γιάννης, αλλά ούτε αυτή η προσπάθεια καρποφόρησε. Τώρα ο κ. Μαρινάκης δείχνει να έχει πάρει πάνω του το όλο θέμα και εάν ο ίδιος δεν αποφασίσει τελικά να αντιπαρατεθεί στο «γήπεδο» των εκλογών με τον κ. Μιχαλολιάκο, θα υπάρξει άλλο πρόσωπο που θα προέρχεται από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου