ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα Κουτσούμπα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 9 Απριλίου

κάλεσμα-κουτσούμπα-για-συμμετοχή-στι-285561

«Η αναιμική ανάκαμψη την οποία προσδοκούν θα στηριχθεί στα αποκαΐδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Τα όποια ψίχουλα θα εκταμιεύονται θα εξανεμίζονται αμέσως. Η ΕΕ μόνο δεσμά επιβάλλει στους λαούς» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

«Η Ελλάδα όπως κι άλλες χώρες, κράτη-μέλη της ΕΕ, από την 1η Ιανουαρίου 2014 βρίσκονται σε καθεστώς μόνιμης επιτήρησης και αυτόματης επιβολής αντιλαϊκών μέτρων. Σήμερα στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις της ΕΕ συζητούν πώς θα αυξηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, πώς θα επιβάλλουν νέα βάρβαρα μέτρα ενάντια στους λαούς και βέβαια πώς θα πάρουν νέα μέτρα καταστολής, θωρακίζοντας τον μηχανισμό βίας, έτσι ώστε να κάμψουν την αντίσταση των λαών» πρόσθεσε.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι «η απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των υπαλλήλων, των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών θα πρέπει να είναι μία: Κινητοποίηση, δράση, λαϊκή συμμαχία, συμμετοχή στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στις 9 Απρίλη και βεβαίως ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου