ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία του 13χρονου

θρήνος-στην-κηδεία-του-13χρονου-327860

Σε κλίμα οδύνης είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο 13χρονο που σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή, σε λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Απαρηγόρητη η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού αλλά και οι συμμαθητές του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης.

Στην κηδεία παρευρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Λίγο νωρίτερα παιδιά με τις μητέρες τους περνούσαν από το σημείο της τραγωδίας για να αφήσουν ένα λουλούδι και σημειώματα με τα οποία εκφράζουν τη λύπη αλλά και την οργή τους για το τραγικό συμβάν.

Η 9χρονη αδελφή του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, αναμένεται εντός της ημέρας να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται.

Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια και οι τέσσερις κατηγορούμενοι, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο ιταλός ενοικιαστής των παιχνιδιών και δύο υπάλληλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής εξετάζει τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, για το τραγικό δυστύχημα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου