ΕΛΛΑΔΑ

Φρούτα και λαχανικά μοίρασαν παραγωγοί στα διόδια των Αφιδνών

φρούτα-και-λαχανικά-μοίρασαν-παραγωγ-330619

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά μοίρασαν το πρωί στα διόδια των Αφιδνών παραγωγοί από την Κρήτη. Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, προγραμματίζεται διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος, και ώρα 10:30 π.μ. Το Σάββατο 3 Μαΐου οργανώνεται διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.

«Εφόσον δεν δέχονται τον διάλογο οι υπουργοί Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης και κ. Σκορδάς, απευθυνόμαστε στον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλο, και ζητάμε συνάντηση μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδιο και οι διαλυτικές, για τις λαϊκές αγορές, διατάξεις τους. Βρισκόμαστε σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κι έχουμε κλείσει ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους παραγωγοί και επαγγελματίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου