ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπές στα ευρωψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

ανατροπές-στα-ευρωψηφοδέλτια-πασοκ-κ-376645

Εκτός ευρωβουλής η Καϊλή – Δίνει μάχη με τον Καψή, μακράν πρώτος ξαφνικά ο Ανδρουλάκης

Από τη Δευτέρα το πρωί το όνομα της Εύας Καϊλή εμφανιζόταν στην πρώτη θέση των υποψηφίων της Ελιάς που μπαίνουν στην ευρωβουλή. Αίφνης και καθώς η καταμέτρηση συνεχίζεται οι σταυροί δείχνουν ανατροπή που αφήνουν την πολιτικό εκτός…

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, στην πρώτη θέση είχε περάσει με 50.831 σταυρούς ο Νϊκος Ανδρουλάκης, στην δεύτερη ο Παντελής Καψής με 49.990 και στην τρίτη η Εύα Καϊλή με 48.992.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί καταμετρούνται οι σταυροί στην Κρήτη, γεγονός που ενδεχομένως δικαιολογεί τη σημαντική αύξηση σταυρών του κυρίου Ανδρουλάκη

Πρώτος ο Κεφαλογιάννης, δεύτερη η Βόζεμπεργκ και τρίτη η Σπυράκη

Η μάχη των σταυρών στα ευρωψηφοδέλτια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και όσο προχωράει η διαδικασία σημειώνονται και νέες ανατροπές. Ετσι μετά την Ελιά όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης από την 3η θέση βρέθηκε στην πρώτη, έτσι και στη ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κατάφερε να προσπεράσει τις Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μαρία Σπυράκη.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (στο 45,14% η ενσωμάτωση) οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Ανδρουλάκης κέρδισαν σημαντική άνοδο στα ποσοστά τους καθώς η καταμέτρηση γίνεται στα εκλογικά κέντρα της Κρήτης.

Οι σταυροί της ΝΔ

  • Μανώλης Κεφαλογιάννης 108.807
  • Μαρία Σπυράκη 105.128
  • Ελίζα Βόζενμπερκ 105.847

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου