ΕΛΛΑΔΑ

Γαρμπή για ΣΔΟΕ: Με μπλέκουν για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

γαρμπή-για-σδοε-με-μπλέκουν-για-να-αποπ-433695

Για τακτική «άρτου και θεάματος με παράλληλες ανθρωποθυσίες» που στόχο έχουν τον «κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας» κάνει λόγο η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, σε ανάρτησή της στο Twitter, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι πιάστηκε στη «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.

Η κ. Γαρμπή παρουσιάζει αναλυτικά τη δική της εκδοχή για την υπόθεση τονίζοντας ότι προσφάτως το ΣΔΟΕ την κάλεσε να αιτιολογήσει τις κινήσεις των δέκα χρόνων των προσωπικών της λογαριασμών μέσα σε 5 μέρες και ότι η ίδια μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε «εμπεριστατομένο υπόμνημα« και «αντέκρουε μια προς μια τις συναλλαγές τις οποίες της ζητήθηκαν να αιτιολογήσει».

«Τα διοικητικά δικαστήρια (…) δεν θα κάνουν το ’άσπρο μαύρο’ και βασιζόμενα στη λογική, στις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν τη ’φούσκα’ της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον λόγω της αναγνωρισιμότητα του ατόμου».

Σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων με αποτέλεσμα να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 600.000 ευρώ.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Γαρμπή:

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου