ΕΛΛΑΔΑ

Πιπιλή: Απαικτος ο Λοβέρδος, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς

πιπιλή-απαικτος-ο-λοβέρδος-δεν-αξίζει-458331

Βολές κατά του νέου υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, λέγοντας πως συνεχίζει να εκπλήσσεται από τις δηλώσεις του, πως είναι «άπαιχτος» και πως «δεν αξίζει να ασχολείται κανείς» γιατί χάνει τα λόγια του.

«Με τον Λοβέρδο εκπλήσσομαι ειλικρινά. Άκουσα και τη χθεσινή του δήλωση και είπα εντάξει, αυτός είναι άπαικτος πλέον. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς, γιατί χάνουμε τα λόγια μας» είπε η κ. Πιπιλή, μιλώντας το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα Mega», επαναλαμβάνοντας μάλιστα, πως «από αλλού περιμέναμε το λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε».

«Δήλωσε στο Βήμα ότι επειδή δεν είχε ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2014 δεν θα τον ακολουθήσει ως υπουργός Παιδείας, τι άλλο να πω; Πάμε παρακάτω…» πρόσθεσε.

«Κανέναν δεν πήρε στο τηλέφωνο με πυροβόλο όπλο ο πρωθυπουργός να του δώσει υπουργείο. Άρα ο κ. Λοβέρδος νομίζω το καλύτερο από όλα, είναι να κάτσει να δει τι μπορεί να κάνει στο υπουργείο του, που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο με πάρα πολλά προβλήματα και να σταματήσει τις δηλώσεις» συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη αλλά οφείλει να αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της σοβαρότητας που χρειάζεται σε ένα υπουργείο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου