ΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις: Ιδεολογικό σούπερ μάρκετ ο Τσίπρας

άδωνις-ιδεολογικό-σούπερ-μάρκετ-ο-τσί-476711

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα.

«Αν βγει ο Τσίπρας τότε η χώρα θα βρεθεί στο χάος», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι «ο Τσίπρας με τις δηλώσεις του διώχνει λεφτά από τη χώρα ενώ κατηγόρησε ακόμη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «όσο περισσότερο μάχεται για να ρίξει την κυβέρνηση τόσο περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αδιαφορεί για τις θυσίες των πολιτών».

Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, είπε ότι η χώρα έχει κάνει μία τεράστια πρόοδο. Και τόνισε: «Θα κερδίσουμε με τη Νέα Δημοκρατία, θα κερδίσει ο Σαμαράς και οι θυσίες του ελληνικού λαού δε θα πάνε χαμένες». Υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει στις ευρωεκλογές και χαρακτήρισε τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα «ιδεολογικό σούπερ μάρκετ».

Ο υπουργός Υγείας άσκησε κριτική και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη γιατί, όπως είπε, ενώ στην αρχή συμφωνούσε, αποφάσισε ξαφνικά να λέει σε όλα, όχι. «Αν μπορείς κύριε, βγες και παίξε ρόλο, δεν μπορεί ξαφνικά να λες όχι. Η ΔΗΜΑΡ 100% δεν έχει να πει κάτι έναντίον μας. Ο κ. Κουβέλης έχει αποφασίσει να γίνει ένας νέος Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου