ΕΛΛΑΔΑ

Νταβρής: Πίστεψα σε κάτι καινούργιο, ήταν νεοαρχηγικό

νταβρής-πίστεψα-σε-κάτι-καινούργιο-ήτ-499677

Στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Νταβρής, κάνοντας λόγο για προφάσεις και πραγματικές αιτίες και επισημαίνοντας ότι κατά την γνώμη του οι αλήθειες που προσπάθησε να πει πείραξαν κάποιους.

«Εγώ αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες, οι αλήθειες φαίνεται ότι πειράζουν και όλο αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα εκτιμώ ότι δεν θέλει φωνές που να μιλάνε ελεύθερα. Και γι’ αυτό σας ομιλών ειλικρινά ότι θα δυσκολευτώ πάρα πολύ και είναι τελείως άκαιρο, έχουν αρχίσει ήδη ορισμένοι και φωνάζουν ο Νταβρής θα πάει εδώ ο Νταβρής θα πάει εκεί», υπογράμμισε ο κ. Νταβρής, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι δεν αισθάνεται πουθενά συγγενής πολιτικά και πρόσθεσε ότι εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ γιατί πίστεψε ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί αλλά «δυστυχώς γεννήθηκε μια κατάσταση ενός νεοαρχηγικού κόμματος και όχι δημοκρατικού».

Ισχυρίστηκε ότι«σε κάθε τέτοιο γεγονός υπάρχουν οι πραγματικές αιτίες, υπάρχουν και οι προφάσεις».

«Οι πραγματικές αιτίες έχουν να κάνουν με το ότι εγώ εδώ και καιρό, τον καιρό του συνεδρίου αντιτίθεμαι στην ένταξη αυτών που εγώ ονομάζω τραβεστί αντιμνημονιακούς όπως είναι ο κ. Νικολόπουλος», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Μας τον έβαλε στο σπίτι, μας έκοψε το χέρι και το πόδι και τώρα μας χτυπάει το κουδούνι και μας λέει σας παρακαλώ να σας βάλω στην εντατική να σας σώσω. Εγώ αυτή την πρόταση την οποία είχε κάνει ο κ. Ζώης όταν ακόμα ήταν στους ΑΝΕΛ την αντέκρουσα όχι επειδή βγάλαμε τον μύθο ότι κινδυνεύει η έδρα στην Αχαΐα αλλά για λόγους ιδεολογικούς γιατί λέω και μια σταγόνα μνημονιακής βρωμιάς να πέσει στο μνημόνιο χάσαμε το έρεισμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου