ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμεσονύχτιο «ντου» του Αδωνι στο ογκολογικό νοσοκομείο Κηφισιάς

μεταμεσονύχτιο-ντου-του-αδωνι-στο-ο-499752

Τον… “θεσμό” των αιφνιδιαστικών επισκέψεων σε δημόσια νοσοκομεία καθιερώνει ο υπουργός Υγείας. Μετά την βραδινή “έφοδο” στο Ογκολογικό νοσοκομείο “Αγιος Σάββας” την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το Γενικο Ογκολογικό νοσοκομείο Κηφισιάς “Αγιοι Ανάργυροι”.

Πιστός δε και στα αγαπημένα του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, δεν παραλείπει να κοινοποιεί -κατόπιν εορτής όμως- τις επισκέψεις αλλά και τις εντυπώσεις του από τη λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων.

“Μόλις τελείωσα την επίσκεψη μου στην πρώτη ημέρα εφημερίας του ΓΟΚΝ. Η κινητικότητα έφερε ένα νέο, μεγάλο νοσοκομείο στην εφημερία”, έγραψε ο υπουργός Υγείας στον λογαριασμό του στο Twitter τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Πιο θερμό σχόλιο είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα μετά την επίσκεψη και τον έλεγχο στον “Αγιο Σάββα” καθώς είχε δώσει συγχαρητήρια και στο προσωπικό.

Το μάλλον ουδέτερο σχόλιο του υπουργού Υγείας για το Ογκολογικό Νοσοκομείο ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι επρόκειτο για την πρώτη ημέρα εφημερίας του νοσηλευτικού ιδρύματος που όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις συνοδεύτηκε και από μικροπροβλήματα παρά τον σχεδιασμό και τον συντονισμό που είχε προηγηθεί.

Μάλιστα, κάποια από τα πιθανά προσκόμματα για τη λειτουργία του νοσοκομείου είχαν γνωστοποιήσει με επιστολή τους στον υπουργό οι ειδικευόμενοι γιατροί του ιδρύματος, που μεταξύ άλλων είχαν επισημάνει την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και τις ελλείψεις σε υλικά όπως π.χ. αντιδραστήρια και φάρμακα, ακόμη και σε πιεσόμετρα!

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου