ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις λόγω ομίχλης οι πτήσεις στο «Μακεδονία» – Συλλήψεις νωρίς το πρωί στον αερολιμένα

θεσσαλονίκη-καθυστερήσεις-λόγω-ομίχ-502124

Με μικρές καθυστερήσεις, που δεν ξεπερνούν το μισάωρο, πραγματοποιούνται από το πρωί οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ομίχλης που υπάρχει.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπάλληλος του αεροδρομίου, η ομίχλη δεν είναι τόσο πυκνή ώστε να υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων ή άλλες μεγάλες καθυστερήσεις και έτσι οι επιβάτες δεν ταλαιπωρούνται σημαντικά.

Συλλήψεις στον αερολιμένα «Μακεδονία»

Στη σύλληψη 58χρονης ημεδαπής για διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα ενός 15χρονου αλλοδαπού, προχώρησαν νωρίς το πρωί άντρες της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», ενώ ταυτόχρονα «έπεσε στα χέρια τους» και ο 55χρονος πατέρας του ανήλικου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η 58χρονη κατηγορείται ότι έναντι χρηματικής αμοιβής προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο 15χρονου αλλοδαπού, συνοδεύοντάς τον από την ελληνική επικράτεια προς γειτονική χώρα. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας που είχε εκδοθεί για τον ανήλικο.

Ο 55χρονος πατέρας του ανήλικου, συνελήφθη καθώς αφενός μεν συναίνεσε σε αυτή την πράξη και παρέδωσε τον ανήλικο στην κατηγορούμενη, αφετέρου δε στερείτο ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

AΠE-MΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου