ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησαν να πουλήσουν ηρωίνη σε… αστυνομικό

προσπάθησαν-να-πουλήσουν-ηρωίνη-σε-α-527629

Το μεγαλύτερο λάθος έκανε μια τριμελής σπείρα εμπόρων ναρκωτικών, καθώς προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα ηρωίνης σε αστυνομικό. Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, προσποιήθηκαν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και κατάφεραν να συλλάβουν επί τόπου τρία άτομα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, για εμπόριο.

Οι συλληφθέντες είναι ένας άνδρας και δυο γυναίκες, ηλικίας 48, 29 και 36 ετών αντίστοιχα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν, σύμφωνα με τα οποία οι δράστες κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ήρθαν σε επικοινωνία με το 48χρονο, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 320 γραμμαρίων ηρωίνης, έναντι του χρηματικού ποσού των 5.500 ευρώ.

Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε επιχείρηση, στην Αθήνα από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Κατά την διάρκεια της προκαθορισμένης συνάντησης για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών συνελήφθησαν ο 48χρονος και οι δύο γυναίκες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία, που περιείχε 334 γραμμάρια ηρωίνης.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου