ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχεται η Χρυσή Αυγή με την φιλανθρωπία «μόνο για Έλληνες»

επανέρχεται-η-χρυσή-αυγή-με-την-φιλανθ-527640

Στον απόηχο της χθεσινής κόντρας με τον δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, η Χρυσή Αυγή προχώρησε κανονικά σήμερα στη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες».

Αρχικά το κόμμα είχε σχεδιάσει τη διανομή στην πλατεία του δημοτικού θεάτρου. Ωστόσο, ο κ. Μιχαλολιάκος αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για «πανηγύρι με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισαν «αλήτες» αυτούς που απαγόρευσαν τη διανομή τροφίμων στην πλατεία και επιτέθηκαν εκ νέου στα κόμματα.

«Η δημοτική αρχή της πόλης, γνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν συμπολίτες μας, χάραξε μια ολόκληρη στρατηγική για τη στήριξή τους. Με τη βοήθεια της Εκκλησίας μας, φορέων και μικρών και μεγάλων δωρητών, μπορέσαμε και κάναμε πράξη την κυρίαρχη επιλογή μας: Κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό, κανείς συμπολίτης μας χωρίς ένα κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς γιατρό και φάρμακα. Αυτό το κάνουμε μήνες εφαρμόζοντας έναν αξιακό κώδικα που δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να τον παραβεί», ήταν η απάντηση του δημάρχου.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου