ΕΛΛΑΔΑ

«Το Ι.Χ. που σκότωσε τον Πάνο Τζαβάρα έτρεχε με πάνω από 35χλμ.»

το-ι-χ-που-σκότωσε-τον-πάνο-τζαβάρα-έτ-529220

Με τον αξιωματικό της Τροχαίας Πατρών ο οποίος επελήφθη της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή Πάνου Τζαβάρα, συνεχίστηκε χθες η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών.

Ο αξιωματικός της Τροχαίας περιέγραψε όλα τα στοιχεία από την έρευνα της Υπηρεσίας του για το πώς έγινε το δυστύχημα και ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει εάν το όχημα της κατηγορούμενης ήταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τόνισε με βεβαιότητα ότι το όχημα κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από 35χλμ. την ώρα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατέθεσε στο δικαστήριο πως από αποτέλεσμα της σύγκρουσης προκύπτει τεχνικά πως το όχημα της κατηγορούμενης βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και από την σύγκρουση το ποδήλατο εκτινάχθηκε πίσω σε απόσταση 11 μέτρων, ενώ δήλωσε πως για να συμβεί το τροχαίο η ταχύτητα του οχήματος ανερχόταν σε 65χλμ. την ώρα.

Η πολιτική αγωγή, όπως επισημαίνει σήμερα η εφημερίδα «Γνώμη», ζήτησε από το δικαστήριο να παρουσιαστεί το ποδήλατο του άτυχου Πάνου στο δικαστήριο καθώς είναι πειστήριο ώστε σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες φωτογραφίες να διαμορφώσει η έδρα καλύτερη άποψη.

thebest.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου