ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλάθοντας όνειρα από ζυμάρι

πλάθοντας-όνειρα-από-ζυμάρι-733119

Απάντηση στο ερώτημα πώς πραγματοποιούνται άραγε τα όνειρα που πλάθονται με ζυμάρι δίνεται μεθαύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο «Κουβάρι με τα παραμύθια» στον μαγικό χώρο του ΕλΛα.

Τα σχήματα, τα χρώματα και οι μυρωδιές ξεχύνονται μέσα σε παλιά κάστρα και οι πριγκιποπούλες τόπων μακρινών και ξεχασμένων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μαζί το καλύτερο ψωμί του κόσμου με υλικά μοναδικά, την αγάπη για την παράδοση, τη συνεργασία των ανθρώπων, λίγο προζύμι, μαγιά, αλλά και μαγεία.

Αυτό το Σάββατο το «Κουβάρι με τα παραμύθια» θα ταξιδέψει τα παιδιά μέσα από παιχνίδια και θεατροποιημένη αφήγηση, σε μακρινούς τόπους με βασίλισσες και παλιά κάστρα, όπου το ψωμί, υλικό φαντασίας και διατήρησης της παράδοσης, θα λειτουργήσει σαν συνεκτικός κρίκος του παρελθόντος με το παρόν. Οι μικροί βιβλιόφιλοι θα ζωντανέψουν με τραγούδι και χορό τις υπέροχες εικόνες του βιβλίου και φυσικά θα φτιάξουν το δικό τους μοσχομυριστό ψωμάκι.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους.

Το ραντεβού δίνεται μεθαύριο στο ΕλΛα (Κ. Καρτάλη 150) από τις 11:00 π.μ. ώς τις 12:30 μ.μ. παρέα με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Ελενα Νταβλαμάνου. Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ (με πρωινό). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-29122.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου