ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Το Κουβάρι με τα Παραμύθια»

το-κουβάρι-με-τα-παραμύθια-752691

Ξανά κοντά στους μικρούς φίλους από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Στον υπέροχο χώρο του Ελ Λα (Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού), κάτι παραμυθένιο θα συμβαίνει κάθε Σάββατο και αυτήν τη χρονιά. Μαγικές ιστορίες με νεράιδες και ξωτικά, δραματοποίηση, θέατρο, εικονογράφηση ιστοριών, κατασκευές, μαγειρική, βιβλιοπαρουσιάσεις, διοργάνωση εκθέσεων βιβλίου, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, είναι μερικές από τις δράσεις με τις οποίες θα έχουν τη χαρά να ασχοληθούν οι μικροί βιβλιόφιλοι.

Σκοπός των σαββατιάτικων συναντήσεων είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τα βιβλία, να συζητήσουν γι’ αυτά, να παίξουν και να διασκεδάσουν, ώστε η ανάγνωση να γίνει συνήθεια και μέρος της καθημερινότητάς τους. Επιπλέον στόχο αποτελεί η άμεση εξοικείωση με το βιβλίο και την ανάγνωση, και ειδικότερα η σταδιακή εδραίωση μιας φιλικής σχέσης με την παιδική λογοτεχνία και με τον πλούτο της λαογραφικής μας παράδοσης.

Το πρώτο Σάββατο της επαναλειτουργίας του, το Κουβάρι με τα Παραμύθια θα ξετυλιχτεί και θα υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά ταξιδεύοντας τα παιδιά σε τάξεις παραμυθένιες, όπου όλοι οι μαθητές σηκώνονται Στον πίνακα και παίρνουν Άριστα 10! Και φυσικά θα μπούμε στην κουζίνα και θα φτιάξουμε γλυκό – έκπληξη για όλους!

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους.

“Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα παραμυθένιο πρωινό! “, επισημαίνουν οι διογρανωτές.

Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Ελ Λα (Κ. Καρτάλη 150) από τις 11:00 π.μ. ως τις 12:30 μ.μ. παρέα με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Έλενα Νταβλαμάνου.

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ (με πρωινό). Πληροφορίες στο τηλ:24210-29122.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου