ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεχωριστή συναυλία στον Αγιο Λαυρέντιο

ξεχωριστή-συναυλία-στον-αγιο-λαυρέντ-754631

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και οι συνεργάτες της θα βρεθούν μεθαύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου στις 9:30 το βράδυ, για μια μοναδική συναυλία, την οποία διοργανώνουν καταστήματα της κεντρικής πλατείας.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών, όπως οι Ακης Πάνου, Απόστολος Καλδάρας, Γιώργος Ζαμπέτας, Βασίλης Τσιτσάνης κ.ά.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς, που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

Την οργάνωση της παραγωγής στον Αγιο Λαυρέντιο ανέλαβε η IMAGINART GG EVENTS. Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου