ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω εθνικού πένθους

ακυρώσεις-εκδηλώσεων-λόγω-εθνικού-πέ-789308

Στην ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω εθνικού πένθους προχωρούν ο ένας μετά τον άλλο διοργανωτές.

Συγκεκριμένα:

-Ακυρώνονται οι παραστάσεις Buenos Tangos Romper El Piso που​ ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στον Βόλο και αύριο στη Λάρισα λόγω εθνικού πένθους.

-H προγραμματισμένη για χθες συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου Μελίνα Μερκούρη, ακυρώθηκε λόγω των δυσάρεστων γεγονότων.

Πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος. Πληροφορίες: Novel Vox 21.6452420

-Λόγω των τραγικών γεγονότων που πλήττουν τη χώρα μας αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ιουλίου στο Δίκτυο Μουσείων και στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

– Το Μουσικό Σύνολο ΙΑΜΒΟΣ σε συνεννόηση και με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Γατζέας «Ο Τίμιος Σταυρός», συναποφάσισαν την αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης Συναυλίας στο λιμανάκι της Κ. Γατζέας λόγω Εθνικού Πένθους συμπαραστεκόμενοι νοερά στους πληγέντες από τις καταστροφικές φωτιές. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα Αύγουστο και θα έχει κύριο σκοπό της την συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες και τις οικογένειες των θυμάτων. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας θα ανακοινωθεί προσεχώς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τοπικό Τύπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου