ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μαντάμ Σουσού» στον Βόλο

μαντάμ-σουσού-στον-βόλο-795066

Η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού», που ενθουσιάζει πάντα το κοινό, θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου και μεθαύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μ. Μερκούρη», από τις Θεατρικές Σκηνές.

Έχοντας μαγέψει το κοινό σε 80 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς, η μαντάμ Σουσού σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, περιοδεύει στην Ελλάδα για να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη και πολυτάλαντη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να ενσαρκώσει την μεγαλομανή και ανεπανάληπτη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά.

Την Σουσού έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου, αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Πρωταγωνιστούν Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και Τάσος Χαλκιάς. Παίζουν αλφαβητικά οι Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός. Τραγούδι Ειρήνη Ψυχράμη.

Το έργο παρουσιάζεται σε απόδοση κειμένου από την Δήμητρα Παπαδοπούλου, σκηνοθεσία – δραματολογική επεξεργασία του Γιάννη Κακλέα, σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, κοστούμια των Νίκου Χαρλαύτη – Σοφίας Νικολαϊδη, μουσική της Μαρίζας Ρίζου, ενορχήστρωση του Δημήτρη Σιάμπου, κινησιολογική επιμέλεια του Κυριάκου Κοσμίδη, τους φωτισμούς επιμελήθηκε η Ελευθερία Ντεκώ, Teaser Στάθης Ναυπλιώτης, φωτογραφίες από τον Γιώργο Καλφαμανώλη.

Η προπώληση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου www.viva.gr. Προπώληση εισιτηρίων στον Βόλο πραγματοποιείται στο κατάστημα Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 122, τηλέφωνο 2421037891 και στο καπνοπωλείο «Γνήσιον» Τάκη Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη, τηλέφωνο 2421214024.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου