ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεμινάριο αρχαίου δράματος

σεμινάριο-αρχαίου-δράματος-796001

Το θέατρο «Αλώνι» διοργανώνει δεκαπενθήμερο σεμινάριο αρχαίου δράματος έως τις 26 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον έμπειρο σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Θεόδωρο Εσπίριτου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί, όπως κάθε χρόνο, στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου και στο αρχαιοελληνικού τύπου θέατρο «Αλώνι» με τη μαγευτική θέα του Παγασητικού.

Αποτέλεσμα της δημιουργικής διαδικασίας θα είναι μια παρουσίαση – παράσταση στο θέατρο «Αλώνι» στις 26 Ιουλίου, με τη συμβολή του θεατρολόγου Βάλτερ Πούχνερ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, σπουδαστές/σπουδάστριες δραματικών σχολών, φοιτητές/φοιτήτριες Πανεπιστημιακών Τμημάτων Θεάτρου και σπουδαστές/σπουδάστριες εργαστήριων από όλη την Ελλάδα, με καλή φυσική κατάσταση.

Το θερινό σεμινάριο αρχαίου δράματος πραγματοποιείται απ’ το 2015 σε δύο εβδομάδες δημιουργικής έρευνας με καθημερινή εξειδικευμένη για το αρχαίο δράμα σωματική και φωνητική εξάσκηση σε υπαίθριο χώρο στο δάσος, στο θέατρο «Αλώνι» και σε επιλεγμένα σημεία μέσα στο δάσος οξιάς που οδηγούν τα παραδοσιακά και φυσικά μονοπάτια. To πρόγραμμα οργανώνεται από τον καλεσμένο καλλιτέχνη και τους διοργανωτές του θεάτρου. Η φυσική πανέμορφη θέση του χωριού αλλά και του θεάτρου αποτελούν ιδανικό μέρος εξάσκησης για το απαιτητικό είδος του θεάτρου του αρχαίου δράματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο είναι διαθέσιμες στο www.theatroaloni.gr, ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Τριανταφύλλου στο τηλέφωνο 6973339142.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου