ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου της Γιορτής Μουσικής στον Βόλο

οι-εκδηλώσεις-του-σαββάτου-της-γιορτή-811511

Συνεχίζονται αύριο Σάββατο οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στον Βόλο, ενώ αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου λόγω καιρού και μεταφέρεται για επόμενη ημερομηνία στην καλοκαιρινή περίοδο, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Καταβάλλεται προσπάθεια, εξάλλου, λοιπές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε κλειστό χώρο ή με κάθε προφύλαξη σε υπαίθριο χώρο.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό των αυριανών δράσεων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολυχώρου Τσαλαπάτα στις 20.00 πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας. Λόγω περιορισμένων θέσεων, απαραίτητη η έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος στο www.chambermusichellas.org.

Στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου σε συνεργασία με την «Περισπωμένη» στις 21.00 προγραμματίζεται παρουσίαση μουσικών συνόλων σπουδαστών του ωδείου Παλάσκα.

Στην Αντωνοπούλου 112 στον «Κύκλο του 99» συναυλία με τους Battuta στις 21.00 με ροκ και έντεχνο.

Στον παραλία – Αγιος Κωνσταντίνος σε συνεργασία με «Αλάτι μεζεδοπωλείο» ρεμπέτικη συναυλία στις 21.30.

Στη Μικρασιατών – Ξενοφώντος (όπισθεν ΤΕΕ), σε συνεργασία με «Κύκλος μεζεδοπωλείο» παραδοσιακά και ρεμπέτικα στις 21.30.

Στην Ερμού – Θέσπιδος σε συνεργασία με το « Τρανζίστορ» στις 21.30 Instrumental Rock.

Στο Στενό Εργατικού Κέντρου στις 22.00 σε συνεργασία με το Cafe Santan συναυλία με τους «Κακό συναπάντημα» με Reggae, Hip-Hop, Ώρα έναρξης 22.00 και VoCults με Lostapes (Αλμυρός).

Στα Παλιά – Στενό Γραβιάς, σε συνεργασία με Rekviem Alley Bar, Τεχνόπολις στις 22.30 Live/Dj set, Electro, Techno, House.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου