ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοίγει σήμερα ο κύκλος εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής

ανοίγει-σήμερα-ο-κύκλος-εκδηλώσεων-γι-812625

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, με σειρά συναυλιών σε όλη την πόλη και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εναρκτήρια συναυλία με την Καμεράτα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Βόλου πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου στην παραλία του Βόλου και συγκεκριμένα στο Ηρώο, στις 20.30. Διεύθυνση: Θέμης Βαγενάς. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ανδρέας Μιμαίος. Η συναυλία περιλαμβάνει επιλογή από soundtracks και ορχηστρικά θέματα με φόντο το λιμάνι της πόλης. Επίσης θα πραγματοποιηθεί σύντομη εμφάνιση της Schlossruugger Altishofen, ορχήστρας brass band (Ελβετία)

Στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα – υπαίθριο χώρος πρασίνου «Αλώνια», στις 20.30 πραγματοποιείται συναυλία με το «Duo Armaos Rastani».

Επίσης σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουνίου, στον πεζόδρομο της Μεταμορφώσεως (Δημοτικό Ωδείο), στις 20.30, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μουσικής του Δ.Ω.Β, συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2018. Επιμέλεια – διεύθυνση Ηλίας Χατζόγλου. Θα ακολουθήσει το χορευτικό δρώμενο «.. of a fusion era» από την Δημοτική Σχολή Χορού, σε ιδέα – χορογραφία Αντζελας Καλαντζή σε μουσική Nicolas Jaar.

Πλήθος παράλληλων συναυλιών πραγματοποιούνται από τις 21.00 στα κάτωθι σημεία της πόλης: Σπυρίδη με Τ. Οικονομάκη, «Ανατολικά Ζητήματα», παραδοσιακό, world. Αγίου Νικολάου με Τ. Οικονομάκη, εμφανίζονται οι «Blues Trackers», με blues rock. Μικρασιατών με Ξενοφώντος, οι «Που τσι Χανς Που τσι Βρίχνεις», με ρεμπέτικα και παραδοσιακά. Στο προαύλιο Αγ. Κωνσταντίνου, οι Φώτης Τάμπας και Αλέξης Τζανής, με ελληνικό και ξένο ροκ. Στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου, οι «Noizedelic Folk», με πειραματικό folk. Στην οδό Δημητριάδος στα «Κύματα», οι «Rubber Soul band», με rock n blues.

Τ. Οικονομάκη με Γκλαβάνη, οι «Sugahspank & Dj Marble», freestyle Dj & vocals, Αντωνοπούλου με 28ης Οκτωβρίου, «Ηχόμελον & friends», ροκ μπαλάντες και ελληνικές διασκευές, Ερμού με Μπορέλ (Μεταμόρφωση), οι «Off the Beat band», με ακουστικό rock και στο Στενό Γραβιάς στα Παλιά, οι «Lia Hide & Afformance», με ατμοσφαιρικό post pop.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου