ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι δημοφιλείς «TANGartO» απόψε στο Lab Art

οι-δημοφιλείς-tangarto-απόψε-στο-lab-art-42672

Για πρώτη φορά, σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου η ομάδα Puerto del Tango φιλοξενεί το quinteto «TANGartO» στο Lab Art, για μια Live milonga σε έναν από τους πιο ωραίους συναυλιακούς χώρους στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η βραδιά περιλαμβάνει συναυλία και milonga (βραδιά αργεντίνικου tango) μαζί, ενώ Dj’s θα πλαισιώσουν την εκδήλωση, μετά τη ζωντανή εμφάνιση με μουσικές από τον σύλλογο Puerto del Tango. Το γεγονός αναμένεται να προσελκύσει κοινό από όλη τη Θεσσαλία.

«Ελάτε να απολαύσουμε παρέα τόσο τα μουσικά όσο και τα χορευτικά μονοπάτια του χορού που μετράει πολλά χρόνια ιστορίας και μεγάλης κουλτούρας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 10 ευρώ και στο ταμείο 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Seven Spots (στο Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος), Κεχαΐδης μουσικός οίκος (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος). Ηλεκτρονική προπώληση πραγματοποιείται μέσω viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/lab-art/puerto-del-tango-presents-tangarto-live/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου