ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπαλάντες και ροκ στην «Περισπωμένη»

μπαλάντες-και-ροκ-στην-περισπωμένη-83573

Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος και η Νατάσσα Χρηστίδου, «Lune» συνεργάτες, επί σειρά ετών, με έδρα την Θεσσαλονίκη, εμφανίζονται στην «Περισπωμένη» το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 22.15, για μία βραδιά με τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, που χαρακτήρισαν ολόκληρες εποχές.

Οι δύο καλλιτέχνες πραγματοποιούν τρίωρη διαδρομή μέσα στις εποχές που χαρακτήρισαν μουσικά ύφος και ήθος μιας πληθώρας τραγουδιών, από τη δεκαετία του 60’ και ως τις μέρες μας, με τον Αποστόλη Δημητρακόπουλο (κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή) τη Νατάσσα Χρηστίδου στη φωνή και στα κρουστά.

Οι φίλοι της μουσικής θα ακούσουν τραγούδια από το πάλαι ποτέ Νέο Κύμα, μπαλάντες από τους συνθέτες της ελληνικής μουσικής όπως Μάνο Λοίζο, Δήμο Μούτση, Θανάση Γκαιφύλλια, Μαρίζα Κώχ, Γιάννη Σπανό, Χρίστο Λεοντή, Γιάννη Γλέζο, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη.

Μαζί μ’ αυτά παρουσιάζουν επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφία τους «Στάχυ» και « Δεύτερη ευχή», διανθισμένα μαζί με rock, blues, ethnic και retro, ως επί το πλείστον, τραγούδια. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421 024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου