ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, περιοδεύει στη Μαγνησία

ο-γύρος-του-κόσμου-σε-80-μέρες-περιοδεύε-85101

Η Παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο.

Η παράσταση θα γίνει στον Βόλο στο «Αχίλλειον» την Κυριακή 18 Μαρτίου 12:00μ. και 5:30μ.μ. Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 9 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στον Βόλο στον μουσικό οίκο «Κεχαΐδης», στη Νέα Ιωνία στο βιβλιοπωλείο «Γράμματα» και στον Αλμυρό στο βιβλιοπωλείο «Βούλγαρη». Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Στον Αλμυρό η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 7:30μ.μ. Προπώληση πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο «Βούλγαρη». Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 9 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Στο Βελεστίνο η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου στις 7:30μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο Βόλο στον μουσικό οίκο «Κεχαΐδης», στη Νέα Ιωνία στο βιβλιοπωλείο «Γράμματα» και στον Αλμυρό στο βιβλιοπωλείο «Βούλγαρη». Προπώληση 9 ευρώ – ταμείο 10 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές, θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση με Οδηγό τον Φιλέα Φογκ, που με τη βοήθεια του αερόστατού του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ημέρες θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο.

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς.

Οσοι επιθυμούν να κλείσουν θέση για το πιο συναρπαστικό ταξίδι, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6944 283935 και 697 3056635.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου