ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι «Skelters»

ερχονται-οι-skelters-124052

Οι «Skelters», μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, έρχονται για μια ακόμη φορά στον Βόλο, στον ιστορικό χώρο του «Cafe Santan», μετά το επιτυχημένο live αφιέρωμα στους Beatles τον περασμένο Νοέμβρη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 10μ.μ..

Με κομμάτια από τον δίσκο τους «Explain To Me», τον πρόσφατο δίσκο τους «Revive» και σε γνωστές επιτυχίες ’50s, ’60s, ’70s, 80’s πρωταγωνιστούν σε ένα άκρως δυναμικό Rock ’n Roll show.

Το γκρουπ αποτελείται από τους: Αγγελο Χαραβιτσίδη (κιθάρα, φωνητικά, πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, κρουστά, φωνητικά, πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (κιθάρα, φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 2000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το Cafe Santan βρίσκεται Εργατικού Κέντρου 12, στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου