ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σημαντική πολιτιστική δράση

σημαντική-πολιτιστική-δράση-136089

Νέα μεγάλη πρόκληση για την Κιθαριστική Ορχήστρας Μαγνησίας-Βόλου, η πρόσκληση και συμμετοχή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 3-5 Ιουλίου 2018 στο Θέατρο Νίκος Καζαντζάκης, στο Ηράκλειο.

Μετά την εντυπωσιακή της παρουσία σε κορυφαία Φεστιβάλ Κιθάρας όπως τα Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων και Αττικής, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, που ίδρυσε ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών και διηύθυνε, στις πρώτες της συναυλίες, ο μεγάλος δάσκαλος της κιθάρας Βαγγέλης Μπουντούνης, συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλα τα μεγάλα κιθαριστικά Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD «Volos- Magnesia Guitar Festival2017» όπου συμμετείχε, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τηΜαγνησίαδιεθνώς.

Στην συναυλίες της Κρήτης, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, θα συμπράξει με τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο και Γιώργο Γκόλγκαρη και με το περίφημο ντουέτο εγχόρδων String Demons, υπό τη διεύθυνση του θρύλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου