ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση φωτογραφίας στο «Δίαυλο»

εκθεση-φωτογραφίας-στο-δίαυλο-174036

Ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζει το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με έργα μελών της Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου και θέμα «Κίνηση» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαύλου, Σκενδεράνη 11.

Το μάθημα της φωτογραφίας εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό της η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018 λειτουργούν στον Δίαυλο τρεις κύκλοι παρακολούθησης μαθημάτων φωτογραφίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν με 54 έργα τους, εννέα από τα μέλη της Ομάδας που παρακολουθούν τον τρίτο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, με επιμορφωτή τον Λέοντα Μουρτζούκο.

Πρόκειται για την 48ⁿ έκθεση φωτογραφίας στα 26 χρόνια λειτουργίας της Ομάδας, και τα μέλη που εκθέτουν είναι τα εξής: Δήμητρα Βαλωμένου, Βαγγέλης Βογιαντζής, Γιώργος Βόντζος, Τζένη Γεωργακάκου, Ελένη Γκιώνη, Κωνσταντίνα Καραΐσκου, Λάμπρος Κολοκοτρώνης, Μιλτιάδης Κωστούλας και Βασιλική Προβελεγγίου – Λεπίδα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Ιανουαρίου, ενώ το ωράριο λειτουργίας του εκθετηρίου είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 18.00 – 20.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου