ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ρεσιτάλ» με την Ερρικα Πατρικίου

ρεσιτάλ-με-την-ερρικα-πατρικίου-196471

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 9:15μ.μ. στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας, θα μας ταξιδέψει με ευφάνταστες διασκευές τραγουδιών των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Αττίκ και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και με τραγούδια από τη πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, με βαθιά ευαισθησία εργάστηκε μεθοδικά, φιλόπονα και με έμπνευση για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της αισθητικής των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο βολιώτικο κοινό, το οποίο μέχρι τώρα την έχει ανταμείψει με την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του.

Ο τίτλος υποδηλώνει με ιδιαίτερη δωρικότητα την εμπιστοσύνη της ερμηνεύτριας στην υπέροχη αυτή δουλειά, αφού το «Ρεσιτάλ» είναι μια μουσική θεατρική παράσταση που δεν στερείται λυρικότητα, και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα. Η μοναδική αυτή δουλειά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους συνεργάτες της.

Στο πιάνο θα τη συνοδέψει ο Ηλίας Χατζόγλου και στο βιολί ο Ιάσονας Τουφεξής.

Τα κείμενα της παράστασης που ισορροπούν στον ρυθμό και στον έμμετρο λόγο της ποίησης υπογράφει η συνεργάτιδα της Έρρικας Πατρικίου, θεατροπαιδαγωγός-νηπιαγωγός, Ευθυμία Γάτου.

Η μουσική και ο λόγος θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Ρεσιτάλ» της Έρρικας Πατρικίου, το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

Είσοδος προαιρετικά υπέρ ευαγών ιδρυμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου