ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιορτές με τέχνη στο Ντε Κίρικο

γιορτές-με-τέχνη-στο-ντε-κίρικο-204672

Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο ντε Κίρικο», η χριστουγεννιάτικη έκθεση «Γιορτές με τέχνη 8», που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχει, όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικο «φιλανθρωπικό δέντρο» στολισμένο με μικρά έργα τέχνης, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή των συμμετεχόντων καλλιτεχνών και θα είναι προς πώληση σε συμβολική τιμή, προκειμένου τα έσοδα να προσφερθούν σε ευαγή ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Στη φιλανθρωπική δράση της έκθεσης συμμετέχουν φέτος και φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με υπεύθυνους τον καθηγητή Απόστολο Μαγουλιώτη, πρόεδρο του τμήματος, και τη διδάσκουσα Αναστασία-Ζωή Σουλιώτου.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ενταχθεί μια βραδιά τάνγκο με τίτλο «Ενας αιώνας cumparsita». Με τη συνοδεία live μουσικής θα λάβουν μέρος χορευτές από ομάδες τάνγκο της πόλης. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει milonga για όλους. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 8 Ιανουαρίου. Ωράριο λειτουργίας, Δευτέρα -Παρασκευή: 10.00-13.00 και 18.00-21.00. Σάββατο: 10.00-13.00, Κυριακή: κλειστά. Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου