ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον Βόλο η Ηρώ

στον-βόλο-η-ηρώ-232400

Η Ηρώ έρχεται στον Βόλο, στο BaCaRe, (στο στενό της Σκενδεράνη) αύριο Παρασκευή 17 και μεθαύριο 18 Νοεμβρίου, φέρνοντας μαζί της έναν νέο δίσκο κι ένα «ακουστικό» πρόγραμμα με αναφορές πολυποίκιλες σε διαφορετικές δεκαετίες, σε διαφορετικά είδη, σε πολλές γλώσσες, αλλά με μία αίσθηση. Αυτήν της «Αrtista».

Με τραγούδια που η ίδια έχει αγαπήσει πολύ μέσα στα χρόνια και υψηλούς «προσκεκλημένους» όπως η Ελλη Λαμπέτη, η Whitney Houston, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Στέφανος Κορκολής, η Yasmin Levy, η Μαρινέλλα, ο Μίμης Πλέσσας και άλλοι πολλοί, η Ηρώ είναι έτοιμη να μοιραστεί με το αγαπημένο της κοινό συναισθήματα και μυστικά – όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια…

Τον Μάιο του 2017 παρουσιάζει τον δέκατο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Η Artista». Πρόκειται για έναν δίσκο πολυσυλλεκτικό που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια από διαφορετικά είδη, από διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικές γλώσσες, καθώς και μια επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Eτσι είναι οι σχέσεις» και ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Ο στρατιώτης». Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου στην αίθουσα Παρνασσός λαμβάνει άριστες κριτικές και τα θερμά συγχαρητήρια του ίδιου του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή για να τη συνοδεύσει στο πιάνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου