ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δύο θεατρικές παραγωγές από την Ομάδα «Αντίσκηνο»

δύο-θεατρικές-παραγωγές-από-την-ομάδα-243993

Η Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο» παρουσιάζει και τις δυο φετινές θεατρικές παράγωγες στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο», με την αυλαία να ανοίγει σήμερα Τετάρτη 8 και αύριο Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 9.30μ.μ. με την Αγγλοαμερικάνικη κωμωδία των Billy Van Zandt και Jane Milmore «Γιατρός για μια ημέρα».

Ο Πήτερ και ο Τζίμη είναι δυο φίλοι όπου είναι μαζί από το κολέγιο, πλέον συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη και μοιράζονται μαζί τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Ο Πήτερ προσπαθεί να γίνει συγγραφέας και ο Τζίμη από την άλλη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να γίνει ηθοποιός. Για να ζήσουν και να πληρώσουν τα έξοδά τους αντλούν χρήματα από τους γονείς του Πήτερ (Τζάννετ και Ρόμπερτ) οι οποίοι πιστεύουν ότι ο γιος τους σπούδασε ιατρική και του έστειλαν και ένα μεγάλο ποσό να ανοίξει ιατρείο. Τρώγοντας τα λεφτά που έρχονται από τους γονείς του Πήτερ ζουν αρκετά χρόνια. Τι θα συμβεί όμως αν μάθουν… ή καλύτερα έρθουν να δουν τον γιο τους από κοντά…;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Πόπη Νεγιάννη, Ελισσάβετ Πετούση, Δάφνη Σαραγιώτη, Φανή Στεφάνου και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Μεθαύριο Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 9.30μ.μ. στον ίδιο χώρο, παρουσιάζεται το «Δείπνο ηλιθίων», γαλλική κωμωδία του Francis Veber.

Το Δείπνο Ηλιθίων είναι ένα εξαιρετικό έργο με διεθνή καριέρα, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε. Πολύ χιούμορ, πολλή ανθρωπιά, και σάτιρα στον κοινωνικό ρατσισμό, που έτσι κι αλλιώς υφέρπει στις κοινωνίες του πολιτισμένου κόσμου μας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Καραλάκος, Αρχοντία Κόμβου, Γεωργία Κωστούλα, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Ράμπος, Χρήστος Σαββίδης και ο Φίλιππος Φράγκος.

Συντελεστές των παραστάσεων είναι οι: Σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Τσιάκας, βοηθός σκηνοθέτη η Μιχαέλα Τσολακίδου, σκηνικά – κοστούμια: Ομάδα Αντίσκηνο, μουσική επιμέλεια Κωνσταντίνος Τσιάκας, φώτα – ήχος Γιάννης Στεφάνου, φωτογραφίες – Video: Νικήτας Ζήρας, διεύθυνση παραγωγής Ελένη Τσιάκα – Απόστολος Ντέρτσας. Παραγωγή: Αντίσκηνο 2017.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ. Χορηγός επικοινωνίας των παραστάσεων είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου