ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για καλό σκοπό

συναυλία-για-καλό-σκοπό-244212

Η Βολιώτικη Χορωδία, στα 80 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της έχει διοργανώσει ή έχει συμμετάσχει δεκάδες φορές αφιλοκερδώς σε συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την ενίσχυση συλλογικοτήτων και φορέων που ασχολούνται με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 8μ.μ., στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, η Βολιώτικη Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Στάσας Τζάλλα, συμμετέχει μετά χαράς στη Συναυλία Αλληλεγγύης για τη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου, μαζί με την Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου, άλλα χορωδιακά σχήματα και διακεκριμένους Βολιώτες καλλιτέχνες του τραγουδιού – Κατερίνα Αποστολοπούλου, Τζένη Χατζηδήμου, Ευάγγελος Κακάλιας, Ιορδάνης Παπάζογλου. Στο πιάνο συνοδεύουν οι εξαίρετες πιανίστες Νεκταρία Παπαδημητρίου, Κερασία Σιάρρα, Εύη Κανελλοπούλου.

Η Βολιώτικη Χορωδία καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλο το κοινό του Βόλου να παρακολουθήσουν τη συναυλία, ενισχύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο και δύσκολο έργο της Μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου