ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ με οικολογικό μύνημα

φεστιβάλ-με-οικολογικό-μύνημα-293328

Με ένα ισχυρό οικολογικό μήνυμα θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Cine Doc στον Βόλο για το 2017-2018. Επιπλέον, την ημέρα εκείνη οι θεατές του Cine Doc θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν, με απλή επίδειξη ταυτότητας, την Κάρτα Μέλους, με την οποία στις 4 προβολές η μία είναι δωρεάν, ως ευχαριστήριο για την υποστήριξη του φεστιβάλ.

Σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στο «Αχίλλειον», θα προβληθεί για τους μικρούς και μεγαλύτερους θεατές το γαλλικό ντοκιμαντέρ «Les Saisons» («Οι Εποχές»). Σε μια περίοδο όπου η κλιματική αλλαγή κάνει αισθητή την παρουσία της, το ντοκιμαντέρ μάς διηγείται τη μακρά και πολυτάραχη ιστορία της Ευρώπης, μέσα από τα χνάρια των ζώων που την κατοικούν και συνδέει την ανθρωπότητα με το ζωικό βασίλειο, ξεκινώντας από την τελευταία εποχή των παγετώνων. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, φοιτητικό 4 ευρώ.

Μετά την προβολή της ταινίας, ο Στέλιος Αποστολόπουλος, καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας, θα αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά της κινηματογράφησης της άγριας φύσης και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου