ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρεμιέρα προβολών στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία

πρεμιέρα-προβολών-στο-μεταξουργείο-σ-294516

Με την ταινία «O Κύριος Όβε», σε σκηνοθεσία Χάνες Χολμ, ξεκινούν σήμερα, τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου (29-9-2017), για 35η συνεχή χρονιά, οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία της Κινηματογραφικής Κοινότητας είναι συνεχής και αδιάλειπτη, με ένα πρόγραμμα που ξεκινά κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και λήγει στα τέλη Μαΐου.

Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία (έναρξη 21:30), και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30).

«O Κύριος Όβε», σουηδικής παραγωγής 2015, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και σενάριο Χάνες Χολμ. Πρωταγωνιστούν: Ρολφ Λάσγκαρντ, Μπαχάρ Παρς, Φίλιπ Μπεργκ, Ίντα Ένγκβολ.

Συγκινητική κωμωδία από τη Σουηδία, βασισμένη στο ομώνυμο best seller (μεταφρασμένο σε περισσότερες από 30 χώρες), και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Ο Όβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Eχει αυστηρές αρχές, σιδερένια πειθαρχία και ελάχιστη κατανόηση, πιστεύει ότι περιβάλλεται από ηλίθιους και δεν διστάζει να τους το πει κατάμουτρα. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια συγκινητική ιστορία. Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά, που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Όβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου