ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «O Mαρξ στο Σόχο»

θεατρική-παράσταση-o-mαρξ-στο-σόχο-313857

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας σε συνεργασία με το περιοδεύον θεατρικό εγχείρημα «Ρε Αλέξης», παρουσιάζει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στον πεζόδρομο μπροστά από τον χώρο της Λέσχης (Μεταμορφώσεως 19) το έργο του Χάουαρντ Ζιν «Ο Μάρξ στο Σόχο».

O Xάουαρντ Ζιν προσγειώνει τον Μαρξ στη σφαίρα του πραγματικού και με τις επικαιροποιήσεις μας είναι ζωντανός το 2017. Παρ’ όλα αυτά κάνει μία ανασκόπηση στην προσωπική του ζωή, πολλές φορές με αυτοσαρκασμό, θυμούμενος έτσι την σχέση του με την γυναίκα του Τζένη Βεστφάλλεν, τη Λένχεν, την αγάπη του στις κόρες του, την ένδεια και τον θάνατο των παιδιών του και τη σχέση του με τον επιστήθιο φίλο του Ένγκελς αλλά και την αντιπαράθεση του με τον Μιχαήλ Μπακούνιν που συμβολικά και σατυρικά εισβάλλει στο σπίτι του στο Σόχο. Εκεί στο Σόχο αναλύουν ο καθείς με τον δικό του τρόπο την Παρισινή Κομμούνα του 1871.

Ιnfo: Η παρακολούθηση του έργου είναι ελεύθερη για όλους, ενώ προαιρετικά μπορεί να δοθεί οικονομική ενίσχυση για τους καλλιτέχνες. Παίζει ο Βασίλης Κυριάκου, η σκηνοθεσία είναι των Βασ. Κυριάκου και Ν. Σέργη, η διδασκαλία της Χριστίνας Ασλανίδου ενώ την αφίσα έφτιαξε η Στ. Καναβού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου