ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά στον Βόλο τον Σταύρο Ξαρχάκο

η-αλκηστις-πρωτοψάλτη-συναντά-στον-βό-321399

Η «συνάντηση» του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη παρουσιάζεται στον Βόλο σε μία μεγάλη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»!

Η συνύπαρξη του μεγάλου συνθέτη και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, ήταν μία συνάντηση-σταθμός, η οποία παρουσιάστηκε στα ωραιότερα θέατρα σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια συνάντηση κορυφής που ξεκίνησε τον Ιούνιο, έκανε τον γύρο της Ελλάδας, όπου το κοινό παντού τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, τραγουδώντας μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

Στον Βόλο την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, σε μια ιδιαίτερη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη, θα απολαύσουμε για τελευταία φορά τον Σταύρο Ξαρχάκο στην ίδια σκηνή μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο συνθέτης και κατά την διάρκεια του οποίου ακούγονται τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.

Μαζί τους μια εννεαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από τους εκλεκτούς μουσικούς: Νεοκλής Nεοφυτίδης – πιάνο, Παντελής Ντζιάλας – κιθάρα, Βασίλης Δρογκάρης – ακορντεόν, Ηρακλής Ζάκκας – μπουζούκι, Δημήτρης Ρέππας – μπουζούκι, Τάκης Βασιλείου – κρουστά, Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – κιθάρα, νυκτά, έγχορδα. Την επιμέλεια ήχου έχουν οι Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας, ενώ για το φωτισμό υπεύθυνος είναι ο κ. Δημήτρης Λάιος

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00, ενώ η έναρξη της συναυλίας έχει προσδιοριστεί για τις 21:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 13 ευρώ στην προπώληση (ΑΜΕΑ, ανέργων, φοιτητικό, παιδικό έως 12 ετών) και 15 ευρώ η γενική είσοδος

Έχουν επίσης καθοριστεί σημεία προπώλησης τα οποία είναι τα εξής: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα, Seven Spots (Κ. Καρτάλη 221 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Κεχαϊδης Music Store (28 Οκτωβρίου 118Α με Δον Δαλεζίου) και Elefantas coffee Bar (Τ. Οικονομάκη 70Α). Τηλ. επικοινωνίας/πληροφορίες 2421 403454 (ώρες γραφείων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου