ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Από την Πόλη… στην πόλη μας»

από-την-πόλη-στην-πόλη-μας-325403

Οι φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», και η παραδοσιακή Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», διοργανώνουν, υπό την υψηλή αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, μια ιδιαίτερη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσω της μουσικής παράστασης-συναυλίας με τίτλο «Από την Πόλη… στην πόλη μας», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα συσσίτια απόρων.

Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση συμμετέχουν μουσικοί φορείς, τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα, με εξαιρετικό κέφι και διάθεση προσφοράς.

Σημαντική είναι η συμμετοχή της παραδοσιακής ορχήστρας «ΙΩΝΙΑ», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νεκτάριου Δεμελή και της ορχήστρας «ΡΥΘΜΟΣ», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου.

Θα εμφανιστούν οι Βολιώτες τραγουδιστές: Βαρελά Ελεάννα, Γακιόπουλος Δημήτριος, Ζεμπίλας Κώστας, Κούντριας Ιωάννης, Ματζίλης Νίκος, και οι αδελφοί Χρήστος και Ιορδάνης Παπάζογλου.

Όμως η μεγάλη αυτή εκδήλωση θα είναι μουσικοχορευτική. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου, του Συλλόγου «Χοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.» και το Χορευτικό σύνολο της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού «Η Δημητριάς».

Θα ακουστούν κείμενα, την ευθύνη της παρουσίασης των οποίων θα έχει ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, πρωτοσύγκελος Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού), ενώ τη συνολική ευθύνη και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο χοράρχης της Παραδοσιακής χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού, Δημήτριος Ανδρ. Χατζηγεωργίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου