ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φωτογραφική διοργάνωση

φωτογραφική-διοργάνωση-352059

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή», και επιδιώκοντας την αποτύπωση ιδιαίτερων πτυχών του φυσικού τοπίου της χώρας μας, προτίθεται να διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του….». Στόχος της έκθεσης είναι η δραστηριοποίηση νέων φωτογράφων στην ανάδειξη των φυσικών τοπίων της πατρίδας μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του φεστιβάλ (πλατεία Λαού, Ελασσόνα) από 28-30 Αυγούστου.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» υποστηρίζει θερμά τέτοιες πρωτοβουλίες που χρειάζονται πολλή εθελοντική εργασία για να ολοκληρωθούν ,ιδιαίτερα όταν συμβαίνουν από ένα φορέα πολιτισμού και επιστημών, όπως είναι «Η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» με την τεράστια ιστορία προσφοράς στον τόπο και διακεκριμένο μέλος του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».

Οσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους έως και μεθαύριο Κυριακή 20 Αυγούστου. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] συνοδευόμενες από τα εξής στοιχεία: Όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, τοποθεσία που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία καθώς και τίτλος ή κείμενο για τη λεζάντα της. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. Υπεύθυνοι έκθεσης: Τσιγιάννης Βασίλης, Αναγνωστάκης Σπύρος, Σαμώτας Ιωάννης , τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974550560.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου