ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι ανοικτές θερινές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

συνεχίζονται-οι-ανοικτές-θερινές-εκδ-372833

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, συνεχίζονται το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με δράσεις στις δημοτικές ενότητες ως εξής:

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, Πανηγύρι για τη γιορτή Της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κεντρική πλατεία των Κάτω Λεχωνίων, με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η ορχήστρα «Διπλοπενιές». Το σχήμα αποτελείται από τους: Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Θανάση Ράπτη (κλαρίνο), Κωνσταντίνο Σταμούλη, Λαμπρινή Δημητρακοπούλου (τραγούδι), σε κιθάρα και τραγούδι ο Τάσος Ιωακειμίδης, μαέστρος και μπουζούκι ο Χρήστος Σταμούλης.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, 8.30μ.μ.. Συναυλία στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας, στις 8.30μ.μ. με τίτλο «Παναγία του Καλοκαιριού». Τα τραγούδια ερμηνεύει ο Βασίλης Αγροκώστας, συνοδεύει η Ορχήστρα «Ιωνία», καλλιτεχνική διεύθυνση του Νεκτάριου Δεμελή, αφήγηση: Ηλίας Λιαμής, Δημήτρης Καραβασίλης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για να τιμηθεί η μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, το πρόσωπο της Παναγίας και ο ιστορικός Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας της Νέας Ιωνίας, από τους κατοίκους του Βόλου και τους επισκέπτες της πόλης. Η συναυλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου