ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Άναψε καινούριο μου Φεγγάρι»

άναψε-καινούριο-μου-φεγγάρι-377477

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στις 8 το βράδυ, η «Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου» και ο «Σύλλογος για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων» σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι καλοκαιρινό στο «Θρυλικό Καρνάγιο», στην παραλία στα Κάτω Λεχώνια.

Φίλοι, μέλη, γνωστοί και άγνωστοι, μεγάλοι και μικροί όλοι μαζί μια παρέα, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα βουτήξουν, θα φάνε και θα πιούνε, μα πάνω απ’ όλα θα αναπολήσουνε και θα αναζητήσουνε κοιτάζοντας το καινούριο φεγγάρι, τα χαμένα παιδικά όνειρα, τους εφηβικούς καλοκαιρινούς έρωτες, και τα νεότερα παιδιά θα πάρουν μια γεύση διασκέδασης μιας άλλης εποχής, με έντονη δόση ρομαντισμού, μιας γενιάς που λάτρευε το καλοκαιρινό φεγγάρι, που ερωτευόταν δίπλα στο κύμα και ονειρευόταν έναν ιδανικό κόσμο που μάλλον δεν βρέθηκε ακόμα.

Μουσικά θα ταξιδέψουν το κοινό οι «Διπλοπενιές». Μπουζούκι και μαέστρος Χρήστος Σταμούλης, πλήκτρα Κώστας Ζάρπας, κρουστά Σωτήρης Ράπτης, κιθάρα – τραγούδι Τάσος Ιωακειμίδης, τραγουδούν Αλεξάνδρα Σεφαλίδη, Βάσω Φυτιλή, Κωνσταντίνος Σταμούλης.

Θα γίνει κι ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Γιάννη Καλατζή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977095147.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου