ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτιστικό καλοκαίρι

πολιτιστικό-καλοκαίρι-388786

Το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017 έχει ξεκινήσει στoν Βόλο με τη λειτουργία του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής για παιδιά Δημοτικού ηλικίας 7 -12 ετών. Σειρά είχε χθες βράδυ η Λαϊκή-Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα ελληνικής μουσικής του ωδείου Παύλου Πλάκα.

Σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9:00 στον Οικισμό ΑΣΤΕΡΙΑ της Δ.Ε Αγριάς του Δ. Βόλου και συγκεκριμένα στον ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του Ιερού Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί η 1η λογοτεχνική βραδιά με τη συγγραφέα Μαρία Ζαχαριά. Απόσπασμα από τα βιβλία της θα παρουσιάσουν η ίδια και η Ιωάννα Τουλούπη, σκηνοθέτης – σκηνογράφος. Την παρουσίαση πλαισιώνει η νεαρή Σοφία Μακρή με την κιθάρα της.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Δ. Ε Αγριάς του Δήμου Βόλου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ψαράδικης βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-γνωριμία με το Ολυμπιακό Άθλημα του Καράτε από τον τοπικό σύλλογο. Ο «Μαχητής» Shinkyo kushinkai Karate σε συνεργασία με τον Τομέα Νεότητος και Πολιτισμού, θα πραγματοποιήσει επίδειξη ειδικά αφιερωμένη για όλους. Ακολουθεί η ρεμπέτικη βραδιά στις 31 Ιουλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου