ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νεοϋορκέζοι με διεθνή ακτινοβολία

νεοϋορκέζοι-με-διεθνή-ακτινοβολία-397432

Graceland και Madorasinda house παρουσιάζουν το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου την παραγωγή «The Ritual» με τους Νεοϋρκέζους Little Louie Vega & Anané.

Μετά το περσινό event με τους Âme & Culoe De Song, ο Βόλος ξαναμπαίνει στον μουσικό χάρτη της Ελλάδας, με ένα από τα μεγαλύτερα εβέντ του καλοκαιριού.

Το «Τhe Ritual» αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο concept καθώς παρουσιάζεται σε συγκεκριμένα μέρη στον κόσμο και περιλαμβάνει house/latin-jazz/african/afro-tech ήχους, με το αποτέλεσμα να καθίσταται εκρηκτικό.

Ο βραβευμένος με Grammy award το 2007, κατάφερε να βάλει την dance house σκηνή ξανά στα Grammy φέτος. Εδώ και τρεις δεκαετίες ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην εξέλιξη της house μουσικής. Αποτελεί το ένα μέλος των Masters At Work με αμέτρητες επιτυχίες, είναι ο παραγωγός κομματιών που έχουν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των chart και έχουν αποτελέσει έμπνευση για γενιές. Με την μπάντα του Elements of Life εμφανίστηκαν στο πιο διάσημο show του πλανήτη το Super Bowl.

Αυτή τη χρονιά κυκλοφόρησε καινούριο album (το οποίο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy) ενώ σε λίγους μήνες κυκλοφορεί το νεο album σε συνεργασία με τους « The Martinez Brothers», όπως επίσης και remix από τον Black Coffee.

Από την άλλη η Anané εξελίσσεται σε μια από τις ντίβες της Afro-house σκηνής, καθώς μέσω της εταιρίας της Nulu προωθεί ένα ρεύμα το οποίο «κατακτάει» το κοινό. Το πάθος της και η ενέργεια της με τον κόσμο, την αναδεικνύει σε μια έντονη παρουσία στα decks.

Το Σάββατο 29 Ιούλιου, ο Βόλος φιλοξενεί τον Little Louie Vega & την Anané σε ένα event που κάθε άνθρωπος που αγαπάει την dance σκηνή οφείλει να είναι εκεί. Μαζί τους θα είναι οι atsou / Frankie Lluc / Mr. Tzi

Σημεία προπώλησης στον Βόλο θα είναι τα εξής: Reef, Isalos, Seven spots και στη Λάρισα: Gossip / Παράγκα beach bar. Επίσης διαδικτυακά και σε κάθε συνεργαζόμενο μέσο θα μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί εισιτήρια από το www.viva.gr. Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου