ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρώματα καλοκαιριού

χρώματα-καλοκαιριού-398674

Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Χρώματα καλοκαιριού/Summer Colors» και έργα από τη δημοτική συλλογή του Βόλου και της Μακρινίτσας, καθώς και το Μουσείο Αλ.Κ. Δάμτσα του Δήμου Βόλου, θα εγκαινιαστεί στο Κέντρο Τέχνης Giorgio de Chirico σήμερα στις 20.30, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Στην έκθεση αυτή καλείται λοιπόν ο επισκέπτης να προχωρήσει σε μια χρωματική «διάγνωση» των επιλεγμένων έργων και να ανακαλύψει εκ νέου το ελληνικό καλοκαίρι, μέσα από τις γοητευτικές λεπτομέρειες των ζωγραφικών επιφανειών.

Τα έργα που θα μετουσιώσουν την ιδέα της έκθεσης «Summer Colors» προέρχονται από καλλιτέχνες, όπως ο Βικέντιος Λάντσας, Ν. Αλεκτορίδης, Α. Γιαλλινάς, Ο. Φωκάς, Α. Αστεριάδης, Α. Γεραλής, Δ .Γιολδάσης, Σ. Καραβούζης, Κ. Κοντογιάννης, Π. Σουλικιάς, Δ. Μητσανάς, Κ. Σαμαρά, Στ. Καραγκούνη, Α. Γκέκας, Κ. Νταής, Δ. Μοράρος, Α. Ξάνθου, Ε. Γκουτεσβάγκερ, Κ. Κομνηνός, Κ. Καστώρη και πολλοί άλλοι.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ετήσια τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Ο Βολιώτης Γεώργιος Δε Κήρυκος». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου