ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι «Monophonics»

ερχονται-οι-monophonics-407540

Οι «Monophonics», η μπάντα έκπληξη από την Αμερική επιστρέφει στο αίθριο του Τσαλαπάτα έξω από το «Lab Art», για μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 21.30 και μαζί τους εμφανίζονται οι «The Big Nose Attack».

Το Lab Art και η Plenty Projects σε συνεργασία με το ΑΙΘΡΙΟΝ – ETHRION day & night παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά την επιστροφή των Monophonics στο κέντρο του ελληνικού χάρτη. Η μπάντα δυναμίτης από το west coast έρχονται και η βραδιά αναμένεται ανεπανάληπτη. Από τα συγκροτήματα που έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, οι Monophonics θεωρούνται δίκαια ένα από τα κορυφαία live bands, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη των εμφανίσεων τους.

Σύγχρονοι πρεσβευτές της ψυχεδελικής Funk και της Soul, οι Καλιφορνέζοι Monophonics μας μεταφέρουν στο Σαν Φραντσίσκο των 60’s & 70’s με ένταση, ρυθμό και παθιασμένη ερμηνεία. Η αποκαλυπτική πρώτη εμφάνιση των Monophonics την προηγούμενη σεζόν στο Lab Art έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα live ever στον Βόλο.

Tη βραδιά ανοίγουν οι Big Nose Attack. Το ντουέτο από την Αθήνα έχει καταφέρει να συνδυάσει το βρώμικο blues rock με τη σύγχρονη αισθητική σε ένα αποτέλεσμα που ενώνει το Μπραχάμι με τον Μισσισσιππή… Οι «δικοί μας Black Keys» όπως τους αποκάλεσαν κάποιοι, επιστρέφουν στην πόλη να μας θυμίσουν γιατί θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30μ.μ. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ – εκπτωτική προπώληση (πρώτα 300 εισιτήρια), 18 ευρώ – προπώληση / ταμείο. VIP option: φαγητό και ποτό μαζί με το εισιτήριο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421403454.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα, Seven Spots (Κ.Καρτάλη 221 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Κεχαϊδης Music Store (28 Οκτωβρίου 118Α με Δον Δαλεζίου), Hacienda cafe (Ι. Καρτάλη 4Α), Elefantas coffee Bar (Τ. Οικονομάκη 70Α). Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου