ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κωμωδία της χρονιάς στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

κωμωδία-της-χρονιάς-στο-θερινό-δημοτι-414383

Η θεατρική επιτυχία της χρονιάς με τίτλο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 9.30μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή…», μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό Θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τη μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι: Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Το κείμενο συνυπογράφουν οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Ρήγας, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα, τα σκηνικά η Αλανιάδη Μαρία και η Στασινού Αγνή, βοηθός σκηνοθέτη είναι Αντώνης Αντωνίου. Παραγωγή, Γιώργος Κατσιβαρδέλος.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου